kRR 178 Opublikowano 24 Lutego Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Nick: Souljaboy Serwer: jb Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist&advSearch=souljaboy&advType=name Siema tu wyrwany chwast, chciałbym porozmawiać oraz popisać z kolegami z tiktoka na codzie ale nie mogę ponieważ iż aczkolwiek "trollowałem oraz byłem toksycznym graczem i prowokatorem" na dżejlbrek. A i jakby jeszcze dało radę poprosiłbym jeszcze o ub na discordzie... bo również chciałbym tam porozmawiać z kolegami z tiktoka. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Lutego Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 24 Lutego Właściciel Udostępnij Opublikowano 24 Lutego Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi