Andre 459 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Redaktor: Bohaterka: Na początek przedstaw się nam ile masz lat i skąd pochodzisz. Mam na imię Magda mam 15 lat, pochodzę z Siedlec. Powiedz nam do jakiej szkoły uczęszczasz Aktualnie uczęszczam do szkoły nr. 9 w Siedlcach. Masz może rodzeństwo? Tak mam, o rok starszego brata. Powiesz nam jak się nazywa? Łukasz. heheszki Mój brat też się tak nazywa ^^ A zwierzątko masz? Tak mam suczkę, niedawno się oszczeniła i mam dodatkowe 4 szczeniaczki Sweet Masz chlopaka czy moze jestes wolna Status wolna Czym się w życiu interesujesz? Interesuje się fotografią, oraz moją pasją jest gra w piłkę ręczną i koszykówkę <3 Jakiej muzyki lubisz słuchać? Rapu, reggae a czasami dubstep. Czy masz swój ulubiony serial/program/film? Mój ulubiony serial to Pierwsza Miłość. Ulubiony kolorek? Zielonyy ♥ Dlaczego właśnie wybrałaś taki nick? To było bardzo dawno temu, już nawet nie pamiętam Teraz przejdźmy do pytań związanych z cs`em Luzik Jak długo grasz już w cs`a? Może 2/3 lata, coś takiego. Zaczynałaś grę od razu na serverze czy na botach? Tylko boty na botach zaczynają, od razu na serwerze Masz swoją ulubioną broń? Tak M4 <3 A ulubioną mapkę? De_dust2 A jak trafiłaś na serwerownie cs-classic? To była bardzo długa historia, za długo by opowiadać w każdym razie jestem od samych początków. Jak oceniasz atmosferę na forum? Jest paru osób co brzydko mówiąc każdego wkurwia**, ale tak to jest oke. Jak serwer Ci się najbardziej podoba? Najbardziej podoba mi się FFa, ponieważ można sb tam normalnie pograć, są tam ogarnięci gracze Kogo naj naj najbardziej lubisz na forum? Sama nie wiem, ale chyba najbardziej -_-, Blipa, i żebyś nie poczuł się urażony to cb Heheszki Jak oceniasz administrację? Administrację oceniam na 10/10, ogarnięci i wgl Czy na koniec wywiadu chciałabyś kogoś pozdrowić? Tak Ciebie Blipa -_- Siwego Apple Fresh'a Monke Blacka (Diablox9) i Hapaja Dziękuję za poświęcony mi czas Ja również dziękuje Podoba się? Liczę na Lubię To! 13 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Fajny nawet ^^ tylko zmieniajcie pytania -,- like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 A ja myślałem że masz taki nick :Madzik Bo spamiliśmy na SB Siwy: madzik Fantasia: siwek Siwy: madzik Fantasia: siwek Siwy: madzik Fantasia: siwek Siwy: madzik Fantasia: siwek Szefie Jutro ci dam lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 oooo Lubisz mnie? a to dziwne . oo i nawet pozdrowienia, zaszczyt xD a za wywiad dam lajga Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Like. Fajny wywiadzik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dobry wywiadzik Like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 24 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Dobry wywiadek Like Diablo chyba "dobry wywiadzik :D" 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Całkiem spoko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Fajny bo ze mna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Madiq*** nie pozdrowiłaś mnie nie dam ci lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro990 0 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Magda 28km mieszkasz ode mnie hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Wszystkie wywiady moim zdaniem są denne, jeżeli będziecie mieli coś redagować w gazecie będziecie używać emotikonek, przekleństw, słówek od angielskiego i beznadziejnych tekstów? Zwracajcie też uwagę na ortografię, interpunkcję i zasady języka polskiego. Bycie redaktorem to nie tylko zabawa. Czekam na coś oryginalnego, ale leci +1 punkt do reputacji, bo jest to jeden z najlepszych czytanych wywiadów. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 29 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: StareJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Września 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Września 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Kącik Redaktorski → Wywiady " do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi