FR1D4Y5 0 Opublikowano 16 Marca Udostępnij Opublikowano 16 Marca Nick: [CSC] FR1D4Y5 Serwer: COD MOD Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=FR1D4Y5 Wchodze na ten serwer raz na pare tygodni i własnie się dowiedziałem ze mam perma z niewiadomych przyczyn, ponieważ nie rozumiem powodu: "Aktywny Ban". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FR1D4Y5 0 Opublikowano 16 Marca Autor Udostępnij Opublikowano 16 Marca (edytowane) Jeżeli chodzi o to że mam VAC-a na poprzednim koncie to ktos mi sie wkradl na konto i zaczal sie kręcic. Nic na to nie moglem poradzic Własnie zobaczyłem że dostalem wlasnie na tamtym koncie perma za VAC-a no ale jak wyzej napisalem tamto konto nie z mojej winy dostało bana a teraz musze na innym już koncie płacic za to czego nie zrobiłem wiec prosze o wyrozummiałość Edytowane 16 Marca przez FR1D4Y5 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 948 Opublikowano 16 Marca Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca 9 minut temu, FR1D4Y5 napisał(a): Wchodze na ten serwer raz na pare tygodni i własnie się dowiedziałem ze mam perma z niewiadomych przyczyn, ponieważ nie rozumiem powodu: "Aktywny Ban" Przecież nawet pod linkiem, który podałeś, masz 2 inne perm bany na naszych serwerach. Dodatkowo stworzyłeś kolejne multikonto na forum, mimo że posiadasz już bana za multikonto na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 948 Opublikowano 16 Marca Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 Marca Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi