Senrox 869 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Witam, muszę was poinformować że odchodzę ponieważ mam swoją sieć. Nie będę tu jej reklamował. Proszę tylko o nie banowanie konta gdyż będę was odwiedzał. Bardzo mi było miło i ciesze się że mogłem z wami współpracować. Chcę z wami żyć w zgodzie. Paweł jest porządnym człowiekiem i nie będę zabierał mu ludzi z sieci. Bardzo chciałbym pozdrowić kilka osób. ChiLL - Spoko gościu zawsze pomoże Siwy - Mój ziomek który ciągle mnie denerwuję MadziQ - Bardzo sympatyczna dziewczyna, miła i zawsze poratuję Truskawka - Miło się z tym gra na ZM MGotze - zawsze można na niego liczyć Fresh - taki spamer co nam żony na fora sprowadza. Blip - Pamiętam jak z nim rywalizowałem o stanowisko moderatora. Bardzo miła osobaPaweł - Ogarnięty, zawsze pomoże, uczciwy i sympatyczny. Mało jest takich ludzi jak on A no i Snajper -który co chwile zmienia nicki i nie można ze zleceniami się ogarnąć NO to tyle z mojej strony. Miło było narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 No narka ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Long way to hell 13 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Było miło dozobaczenia ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 23 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Nara piczko:DSpoko typek, polecam i pozdrawiam :DTrzymaj się Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 No narazie;] Trzymaj sie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nara Ziomuś!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Czesc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 3maj się Pa pa ;* Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 gdzie misiek zwiewasz :/ Ale mam twoje GG nara Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Narazie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 3maj się narka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi