Gość Red Rox Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 1. Serwer: FFa 2. Nick: TypowyGracz + 3. Imię: Filip 4. Wiek: 16 5. Znajomość Amxx(0/10): Teoria (znajomość komend) - 8, praktyka - 0 (nigdy admina nie miałem, kiedyś musi być pierwszy raz 6. Mikrofon(Tak/Nie): Tak, rzadko używane. 7. Składka(Tak/Nie): Tak, lecz zależy od kwoty i sposobu płatności. 8. Czas spędzony na forum: 10h 30min 9. Opisać siebie: Jestem spokojnym człowiekiem, relaksującym się przy Counter_strike'u. Coraz rzadziej wchodzę na serwer z powodu małej ilości osób, która wynika z dużej liczby cheatów. 10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Poniekąd odpowiedziałem na to pytanie wyżej. Ponadto chciałbym pomóc i mieć jakiś pretekst do częstszego wchodzenia na serwer. 11. Linki do reklam: Zrobię, jeżeli zobaczę że mam jakiekolwiek szanse na zostanie adminem. http://pro-gamming.pl/topic/19562-cs-classic/http://cs-prosiaczek.pl/Thread-Cs-classic--18260 http://rzeznia.eu/topic/132792-cs-classic/ http://csgarfield.pl/showthread.php?t=30793&p=104643#post104643 http://cs-control.pl/topics78/23410.htm#75495 12. Co zrobisz gdy: -Ktoś używa dopalaczy; jeżeli jest to "ukrywane" wh to ss'y, jeżeli aim/sh to perm. -Gdy ktoś nadużywa micro; ostrzeżenie -> kick -> ban na kilka minut -Nadużywa Kultury na serwerze; ostrzeżenie -> kick -> ban na kilka minut 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): nonsteam #EDIT SwiRR - konto było robione do ssów prawie 2 tyg. temu, więc nie mów mi, że zrobiłem je dla podania. Może mam mało postów, ale nigdy nie przepadałem za czynną aktywnością na forach. #EDIT2 Reklamy dodane. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Na Nie. Konto do podania. Musisz troche posiedziec. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Jeżeli to ma być twój 1 adm to jestem za tygodniem próbnym.Dorób reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bolu 27 Opublikowano 23 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2013 Ty na prawdę jesteś świrem. Zobacz, data rejestracji 10 maja, a dzisiaj jest 23. To że nie nabija jak ty postów, nie znaczy że założył konto dla podania. Co więcej, jest na forum dłużej niż ty. Nie udzielaj się nawet chłopie, bo ani razu nie byłeś na FFA. Co do samego podania, reklamy są obowiązkowe, chcesz czy nie chcesz, jesteś pewien werdyktu, czy nie. Ja osobiście jestem na TAK, ale dorób reklamy proszę. Szkoda, że nie masz steam, to nie jest duży wydatek (okolice 10-15 złotych). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jestem Na Tak Tylko troche nie spełniasz wymagań Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 NIE Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Nie -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Jestem narazie na nie - pograj więcej, może akurat 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Narazie na NIE - Poprostu wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Ja jestem za okresem probnym ; > -Dorobił reklamy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 jestem na TAK -widziałem go na serwerze ogarnia......ogarnie admina Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Wiesz co a ja ci dam TAK Dlaczego? +Wiek +Mikrofon +Ogar,mily i kulturalny masz racje zawsze musi byc ten pierwszy raz WIELKIE TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 TAk wymania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na nie wymagania ;c Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Czekam na dalsze opinie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamilkaa1991 4 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Na tak: Ogarnia gre Czesto na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Na tak wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 28 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Przyjęty. Pisz na PWJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi