sora 0 Opublikowano 29 Maja Udostępnij Opublikowano 29 Maja Nick: sora Serwer:[CALL OF DUTY] COD Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=754757470&advType=steam Witam chciałbym się odnieść do mojego bana, który został mi nałożony 03-20-23 19:51 sprawa wygląda tak, około dwóch lat temu dostałem bana za tkz. Multi-Hack, niestety nie znam szczegółów tej sytuacji prawdopodobnie ban był słuszny, mimo to chciałbym dostać ponowną szanse. Przestałem używać jakichkolwiek cheatów w CS'ie. Wiem, że to było nieuczciwe, na dowód tego, iż już nie używam tkz. cheatów mam podlinkowany profil faceit, na którym udało mi się osiągnąć 10 lvl faceit, liczę na przychylne spojrzenie na moją sprawe i dojścia do rozwiązania, które będzie satysfakconujące dla obu stron. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 959 Opublikowano 29 Maja Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja Finalnie Twoim celem jest gra na BB, więc zdejmę bana. Przypominam jednak, że ten ban zostaje w historii i może mieć wpływ na późniejszy osąd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 959 Opublikowano 29 Maja Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi