tralarelo tralala 0 Opublikowano Środa o 16:20 Udostępnij Opublikowano Środa o 16:20 Nicck Na Serwerze JailBreak:Cr7 Powód bana:Dostano bana na 7 Dni za nie wykonywanie celów mam +Ktoś dal mi perma jak skoczyl sie mój ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tralarelo tralala 0 Opublikowano Środa o 16:23 Autor Udostępnij Opublikowano Środa o 16:23 1 minutę temu, tralarelo tralala napisał(a): Nick Na Serwerze JailBreak:Cr7 Powód bana:Dostano bana na 7 Dni za nie wykonywanie celów mam +Ktoś dal mi perma jak skoczyl sie mój ban I przepraszam Adminów że tak sie zachowywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 965 Opublikowano Środa o 23:08 Właściciel Udostępnij Opublikowano Środa o 23:08 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi