tralarelo tralala 1 Opublikowano 18 Czerwca Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Nicck Na Serwerze JailBreak:Cr7 Powód bana:Dostano bana na 7 Dni za nie wykonywanie celów mam +Ktoś dal mi perma jak skoczyl sie mój ban Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tralarelo tralala 1 Opublikowano 18 Czerwca Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 1 minutę temu, tralarelo tralala napisał(a): Nick Na Serwerze JailBreak:Cr7 Powód bana:Dostano bana na 7 Dni za nie wykonywanie celów mam +Ktoś dal mi perma jak skoczyl sie mój ban I przepraszam Adminów że tak sie zachowywałem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 971 Opublikowano 18 Czerwca Właściciel Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi