Ken carson 0 Opublikowano Sobota o 20:28 Udostępnij Opublikowano Sobota o 20:28 chcialbm si eodwolac do bana ktorego otrzymalem wczoraj o godzinie 23 na serwerze supermoce ,k0rnus czyli osoba ktora dala mi bana nie ukazala mi zadnych dowodow ze bylem podobno na cheatach a ja sie zestresowalem bo myslaem ze lamie regulamin czy cos nie czytalem chatu ze chdzi o wh i nie dal sie wytlumaczyc .Czy mogl by ktos pomoc bo serio chce porgac na tym super serwerze wbic topke bo juz bylem blisko a nie moge 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 969 Opublikowano Niedziela o 10:03 Właściciel Udostępnij Opublikowano Niedziela o 10:03 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Twój temat został odrzucony, ponieważ łamie regulamin działu. Sprawdź Regulamin! Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi