Skocz do zawartości

Odwolanie

skibii

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: skibii
Serwer: JB
Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:960729133&advType=steamid&Submit

witam moich wspanialych adminow jak i opiekunow

chciałbym odwołać się od permanentnego bana, którego otrzymałem. ban został nałożony z powodu podejrzeń o WH.
chciałbym jednak wyjaśnić dokładnie sytuację, która doprowadziła do tych podejrzeń i przedstawić klip, który pokazuje przebieg akcji.

cała sytuacja wyglądała tak: gracz mial afka i chyba po tym jak on se wpisal !cele lub cele poprostu nie byly zamkniete, nie pamietam juz tego za bardzo ale wracajac. Zbuntowany gracz uciekł do gun roomu po broń i zaczął do mnie strzelać. Nie trafiłem go kilka razy, po czym schował się za ścianą. W tym czasie byłem już wcelowany w jego stronę. Następnie rzucił granatem, co potwierdziło mi jego dokładną pozycję. Na tej podstawie oddałem strzał z AWP, który go poprostu zabil.

Cała akcja jest wytłumaczalna logicznie: widziałem jego ruchy, wiedziałem gdzie się schował i granat jasno potwierdził miejsce, w którym stał. Nie był to żaden wallhack.

tu jest link do klipa https://drive.google.com/file/d/1JISm1baNPL8aSkRBK-04KxxIxcJWxuDq/view?usp=drive_link

z gory dzieki za rozpatrzenie prosby o ub

• Haha 1
  • Zmieszany 1

Czyli sam stwierdzasz, ze ban jest dokładnie za tego clipa? XD 

Dostałeś bana nie za tego clipa lecz za całokształt twojego gameplayu, mówiąc jako doświadczony gracz na cheatach swego czasu oraz doświadczony członek UBTeam'u to styczność z takim gameplayem miałem wielokrotnie, mianowicie na owej mapie chernobyl oraz poprzedniej podczas zabaw, magicznie cały czas twój movement polegał na tym, ze zawsze gdzieś patrzyłeś zeby kątem "oka", a tak dokładniej kątem monitora chwytało ci jakiegoś gracza twoje wh i gdy dochodziło do momentu walki  to za kazdym razem wiedziałeś gdzie patrzyć aby czasami nie zginąć. Oczywiste to jest, ze nie będziesz zabijał przez ściany ani patrzył prosto na przeciwników tylko starasz się kryć, ale jesteś w tym tak samo mierny jak w graniu premierów odjebanym na mainie, co pokazuje twój VAC na mainie. 

Więc w skrócie, dostałeś bana za twój śmierdzący movement oraz patrzenie nie zawsze przez ściany lecz patrzenie za przeproszeniem chuj wie gdzie zeby tylko wh łapało przeciwników. Sory ale nie uwierzę ci po tym jak każdy cię chwalił, ze grasz dobrze po czym dostajesz VAC, wracasz sobie na server i wszystko składa się w całość. 

Kolejna śmieszna sprawa, dlaczego sam nie potrafisz sklipować sobie clipa tylko musi to robić twoja e-girl, boisz się pokazać co znajdowało się z twojego Pov'a? XDD 

Edytowane przez kamileon

sory myslalem ze chodzi tylko o tego killa na chernobylu. rozumiem twój punkt widzenia. Chciałbym jednak podkreślić, że mój styl gry faktycznie opiera się na tym, co opisałeś czyli "obserwowanie kątem monitora" cokolwiek ma to znaczyc, czaje ze to jest cos typu wlasnie zebym na wh zobaczyl jakiegos ziomka i wiedzial jego pozycje ale ja tak poprostu gram i nie ma w tym żadnego używania wallhacka

to że miałem vaca na mainie, nie ma żadnego związku z moją grą na serwisie jest to zupełnie inna sytuacja, a moja rozgrywka teraz jest w pełni czysta. mozemy nawet pojsc na discorda i dam ci streama lub w jakikolwiek inny sposob pokazac ci moja rozgrywke na zwyklych meczach turniejowych lub meczach faceit, żebyś sam mógł zobaczyć, że nie korzystam z cheatów i jest to poprostu moj zjebany styl gry kamileonku

i tez nie widzę sensu w używaniu cheatów na serwerach społecznościowych tymbardziej wlasnie jailbreaki, według mnie trzeba by być za przeproszeniem po prostu zwykłą kurwą, żeby takie coś robić.

I nie balem sie pokazac co sie znajdowalo z mojego Pov'a poprostu odrazu po permie wyszedlem z gierki i pod wplywem mozna powiedziec ze emocji czy czegos w tym stylu nie pomyslalem zeby zrobic klipa ale jak chcesz klipy ci moge podeslac z meczow wingman albo turniejowych

• Zmieszany 1

Chernobyl

Rund 3, podczas WG Minuta 8:37 spojrzenie prosto na GR, gdzie aktualnie znajduje się 2 graczy. Przy tym samym wyskok na prawą stronę gdzie znajduję się gracz z AWP baitując jego strzał

Runda 5 Minuta 8:05 patrzenie na wieze i przypadkowo się celownik zatrzymał idealnie na chwilę na graczu co się chował na samej górze. Dalsze sekundy cały czas patrzenie gdzieś pomiędzy wieze a celę w której równiez jest gracz o którym nie wiadomo od początku rundy, aby mieć widok na obu graczy.
5:43 i chwilę przed. Po zabiciu zireaela odrazu spojrzenie dwa razy w stronę cel gdzie cały czas przebywa jeden z graczy. No i scan, scan oczywiście mógłby być legitny.

Jb_moti

runda 3

Minuta od 9:20 wprzód powiedzmy, cały czas patrzysz na zireaela ale chuj z tym, jak on się chowa to ty się  bawisz, udajesz, ze pilnujesz tu se gdzieś kałacha wyrzucasz, ale jak on zaczyna powoli podchodzić do peeka to bierzesz deagla i nagle caly czas stoisz wcelowany w ściane gdzie on ma za moment wyjść XD a nie masz zielonego pojęcia gdzie jest bo 2 minuty temu wzedł do secreta i równie dobrze mógły być wszędzie a ty mim owszystko patrzysz cały czas w to jedno miejsce gdzie AKURAT on jest i podejmujesz walkę będąc idealnie w timeing wcelowanym w jego peeka.

Killday to chuja robiłeś pilnując kobiety, Headshotday rowniez sobie peekowałeś prosto na typów przez ściany

A twoje tłumaczenie, ze mozesz mi dac clipy z mmów jest zabawne, chyba logiczne ze jakbys se zrobił specjalnie clipa zeby mi dac to byś nic nie miał włączone, tak samo gadka ze tak wygląda twój gameplay ze patrzysz chuj wie gdzie XD. Mówisz, że cheatowanie na serwerze jest kurewskie, a jednak zadajesz się z osobą co brat cheatował właśnie na serwerze, krzywa akcja... 

https://drive.google.com/file/d/133clpXYiGk7vL_t7H4hMfterXDZoCJi7/view?usp=sharing 

https://drive.google.com/file/d/120VHH6Wk63XiC2yizy40QjzBMhfHLYup/view?usp=sharing

Podsumowując, mi jebiesz na kilometr, wytłumaczenie masz jakbyś był odjebany, clipa robi ci ivy mimo, ze potrafisz robić clipy, bo nieraz robiłeś i równiez stosujesz do tego głupie tłumaczenie, więc wszystko się skleja w całość, decyzje pozostawiam reszcie.

Edytowane przez kamileon
  • Like 1

Odnoszac sie do sytuacji z moti bo te demko pierwsze odpalilem

wygladalo to tak, ze wbiegl on do secreta i jak masz te wejscie to poprostu mialem celownik tam zeby sprawdzic czy mi sie pokaze jego nick i zaczac tam strzelac? i mialem pojecie gdzie jest bo patrzalem w strone cel oraz wyjscie od secreta przez caly czas i nigdzie nie widzialem go to mial se noclipa odpalic i spiepszyc? wiec wnioskujac bardzo dobrze o nim wiedzialem xd potem ivy zaprowadzila ich tam na tego slide czy cokolwiek to bylo to ja pobieglem na surfa i wyjebalem bronie tam gdzie jest surf i bylo widac chwile gdy sie nie ruszalem bo myslalem ze /guns bedzie dalej dostepne i chcialem sobie wziac awp zeby miec wieksze szanse na zabicie go niz z ak z z odleglosci calej mapy i jak do niego strzelalem to poszedl spierdolic za gr po czym w strone boiska o czym nie wiedzialem a gdybym mial wh noto chyba jednak bym patrzal na bojo a to ze patrzalem sie w sciane to zawssze tak robie? i logiczne ze slyszalem jego kroki to se ulozylem celownik w sposob taki zeby miec juz go latwiej do zabicia a to ze w timing wychylilem to rng, wkoncu to cs :D  i jeszcze odnoszac sie do kd i wg wbilem na serwis po sporym czasie wiec nie wiedzialem o zmianach ze ct tez sie bawi w to i zaczalem sie nexa pytac o co chodzi itp. tak samo z hs, nie wiedzialem ze nie moge miec sojuszu jako ct mordo i to ze mam swiadomosc gdzie jest opponent w pierwszej minucie hs'a czyli byl to nex i teksano to i z prawej byl rado o ktorym no juz nie wiedzialem nawet dopiero go zauwazylem po wystrzale z rewolwera do oxona ktory byl w tym momencie akurat w ct na drugim koncu mapy.

odnoszac sie do chernobyla

wg:

nwm co ty probujesz udowodnic tym wg ale chlopow za chuja nie widzialem w gr xdd a jak masz tych dwoch z prawej obok secreta tepajacego do gr nie ze "baitujac jego strzal" tylko zauwazylem go w ostatnim momencie wiec zrobilem jakikolwiek ruch zeby wyjac teca i miec jakiekolwiek szanse? ktore napewno bylyby wieksze niz z awp 1v2 i chyba gdybym wiedzial ze tam sa we dwojke to bym nie wyskoczyl tam jak pajac

runda 5:

scan byl oczywiscie ze legitny co masz na mysli "moglby byc legitny"? typ uciekl schowac sie do rogu a z racji tego ze sciany sa z papieru to zaczalem skanowac z mysla ze go zabije ale sam wkoncu wychylil. Na buntowniku ktory byl na wiezy ani razu nie zatrzymal sie celownik mocno po lewo od niego, nawet jak se demko zwolnilem o 1/4 i obejrzalem wielokrotnie to za nic nie moglem zauwazyc ze mi sie na nim zatrzymal celownik ale jezeli tak uwazasz to git. Ten last ziomek noto sie poprostu domyslilem ze w celi siedzial no bo gdyby byl zbuntowany to albo by podjechal mnie z ziraelem albo chwile pozniej no bo nie wierze ze bylby on na tyle glupi i kampil gdzies z bronia mimo tego ze wpisalem bunta wiec pobieglem w strone cel posprawdzac po kolei cele zobaczyc czy on tam jest po czym byl komunikat na czacie ze wpisali se !cele no to juz bylem pewny ze chlop byl w celi a nie widzialem ze mi zaczal on uciekac sprzed mordy do gr.

Wydaje mi sie ze na wszystko odpowiedzialem jak cos ominalem to mozesz mnie upomnic

Edytowane przez skibii

Siemano, 

Odnosząc się do poszczególnych klipów;

Chernobyl:

Runda 3 WG - czysta,

Runda 5 - scan jest okej, ale idealna poprawka celownika na TT, chwilę po tym jak się ruszył jest dziwna.

Moti:
Runda 3 - czysta,

Killday - czysty (mogłes nie wiedzieć że ct bierze udział w zabawie, update dopiero co wyszedł),

HS - Po zabiciu Nexa (którego widziałeś), celownik skacze ci po 5 różnych osobach i finalnie ląduje centralnie na głowie najbardziej oddalonego TT. 

Ban zostaje.

• Haha 3

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

• Haha 1

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności