zeccv 0 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu (edytowane) Wzór Nick: WHITE EUROPE Serwer: Supermoce 8vs8 Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:1:741468647&advType=steamid&Submit No co moge napisac, zakladajac ze osoba ktora byla na spectcie z nickiem "THC" byla administratorem, ktory zwyczajnie sprawdzal to. - 1 Z calym szacunkiem, ale jezeli ktos kto normalnie caly czas i gra specta, to raczej kazdy kto ma cokolwiek i posiada 2 dzialajace komorki mozgowe nie bedzie lecial na odpale jak to zobaczy xD - 2 Bedac na spectie ma dostep do voice'a, a tam tlumaczylem komus z druzyny ze aktualnie w CS2 jezeli gra sie na 64fps specjalnie albo nie ma sie kompa, ktory wyciagnie wiecej to najprawdopodobniej przez zwiazek z sub-tickiem 64 jest dziwna interrakcja, przez co wszystkie defaultowe blokady bhoppowania glupieja. - 3 Mysle ze jednak raczej mozna wywnioskowac, ze przez moj movement ucierpial moj AIM co serio latwo zauwazyc spectujac. - 4 Chetnie moge w kazdej chwili na ktorymkolwiek serwerze/treningu (custom mapka offline) pokazac, ze zwyczajnie potrafie bhopowac i szczegolnie strefowac/zmieniac kierunek bh, tzn. z przodu przejsc na bhop tylem. - 5 Pozdrawiam kazdego kto na CSGO'ce gral Surfy + RPG Kto gral, ten wie ze tam movement to 99% (ps. Nie ma nicku administratora ktory banowal, ale jezeli to byles ty THC to te pierwsze linijki nie sa atakiem na twoja osobe, tylko logicznym wytlumaczeniem ze nawet przyglup by zobaczyl typa na spect) (pps. Dostalem informacje od osoby grajacej na serwerze, ze pomimo bana za skrypty jednak werdyktem bylo ze po prostu ladam odpalony, takze w razie potrzeby chetnie poczekam na wycinki z dema i przeprowadze ludzka konwersacje z administratorem wytlumaczajac mu co i jak) Edytowane 20 godzin temu przez zeccv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC_ 0 Opublikowano 3 godziny temu Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu https://medal.tv/pl/games/counter-strike-2/clips/l9NSQYBccHLj7bvvu?invite=cr-MSxnVHMsMjUxNDM3NDY5&v=40 Nie mówiłem, że latasz odpalony tylko bana dostałeś za skrypt na BH. Jakbym miał się sugerować słowami innych graczy, że ktoś lata odpalony to bym połowę graczy na serwerze wtedy musiał zbanować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeccv 0 Opublikowano 3 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 3 godziny temu (edytowane) Okej, co do sluchania i wierzenia na slowo a potem powtarzania farmazonu masz racje I za to przepraszam. Co do skryptow - nie do konca wiem czy sie rozumiemy, dla mnie definicja skryptu to jest Macro/AHK - A raczej wiekszosc osob posiadajaca jakiekolwiek wspomaganie zazwyczaj nie ma pojecia jak strefowac. No chyba, ze wyszlo cos nowego co sie wpisuje w definicje "skryptu" to prosilbym grzecznie o rozjasnienie tego. Zeby nie bylo, ze udaje debila jezeli faktycznie cos jest - na scope.gg albo innych trackerach widac, ze wrocilem do csa po ok. 3/4 latach w tym miesiacu, wiec tak jest to na powaznie. Edit : Nie wiem czy to dobry kontekst, ale jakby klip trwal troche dluzej to z tego co pamietam w tedy swapnalem nawet kierunek (Z kierunku przod na tyl) I jak porownac te klipy do chociazby ostatniego odwolania no to roznica jednak z movementem jest ogromna, pomimo ze przez przewe w porownaniu do kiedys z csgo jestem jakotako klocem lekko Edytowane 3 godziny temu przez zeccv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
k0rNuS 1 Opublikowano 2 godziny temu Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) co do klipa, jest to config lub jakieś inny skrypt czy jeszcze nie wiadomo co. Valve próbowało to jakoś ukrócić ale jest jak jest i są obejścia. Ciekawi mnie, czy ty też używasz configu pod fps_max 64;. Nie uwierzę, że jest to po prostu scroll lub w szczególności spacja. BAN moim zdaniem jak najbardziej słuszny. mógbyś opisać jak robisz tego bunnyhopa. Co do twoich stref to nie do końca ci one wychodziły bo przez nie prędkość ci spadała. Za szybko ruch myszką. Edytowane 2 godziny temu przez k0rNuS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeccv 0 Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) Jasne, tylko teraz tak: Czy dla ciebie config I skrypt to to samo? + Spacji nie uzywam, w zasadzie to mam ja odbindowana. Uzywam scrolla i co pewnie widac na kazdym moim demku, czesto hopka nie siada bo gram na myszcze z rozwala blokada scrolla (dokladniej, pchniesz kolko - kreci sie dosc dlugo, przez to czasami widac jak przerywa mi sie bunnyhop przez zly timing(tak, mozna za szybko skoczyc po ostatnim skoku) Co do FPS'ow - Mam zlockowane - bo niestety zwyczajnie moj sprzet ssie pale. (GTX 1050 nawet nie TI, + Athlon 200ge czyli no-nameowy tragiczny CPU z integra ktora wybieral mi ktos skladajac kompa, wiec czesto prawdopodobnie moze byc widac ze freezuje mi na 1-2s gierke. Jezeli potrzebujesz, to moge sie postarac dzisiaj wyslac ss'a specyfiki z task managera I autoexeca czy cokolwiek tam potrzebujesz, a jezeli medal nie odmowi wspolpracy to moge ci wyslac jakiegos klipa z bunnyhopa jak na szybko wskocze na mapke. Ps. Ostrzegam, ze jakosc klipa moze byc tragiczna bo odpalenie medala na wysokiej jakosci wraz z CS2 to samobojstwo dla mojego PCta Edit bo teraz doczytalem : Tak jak mowilem mialem spora przerwe, ale strefowac dalej pamietam tak zeby nie tracic velocity. Niestety, ale 100% GPU I 100% CPU 24/7 jednak nie polepsza sprawy, wiec pomimo locka FPS'ow w kazdej rundzie mam dosc spore spadki. Jakkolwiek rzadziej sie to zdarza na spolecznsociowkach, to na turkach przynajmniej raz mi zcrashuje gierke. (Najlatwiej to zauwazyc jak myszka mi czasami telepie) Edytowane 2 godziny temu przez zeccv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi