yebitny 0 Opublikowano 2 Października Udostępnij Opublikowano 2 Października Nick: Skolimek 69 Serwer:Super Moce 5vs5 Link do bana: nie mam linku bo dostałem bana 4 lata temu nawet nie wiem za co link do banahttps://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Yebitny&advType=name Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 978 Opublikowano 2 Października Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Października Stworzyłeś multikonto na forum i złamałeś pierwszy punkt regulaminu, który akceptujesz przy rejestracji gościu Jako że forum i tak nie jest już używane, to tym razem odpuszczę, ale jeżeli przy kolejnej akcji z banem będziesz tak odwalać, to już nie pomogę, a bana zdejmuje bo ma 4 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 978 Opublikowano 2 Października Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Października Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi