yebitny 0 Opublikowano 21 godzin temu Udostępnij Opublikowano 21 godzin temu Nick: Skolimek 69 Serwer:Super Moce 5vs5 Link do bana: nie mam linku bo dostałem bana 4 lata temu nawet nie wiem za co link do banahttps://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Yebitny&advType=name Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 977 Opublikowano 16 godzin temu Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Stworzyłeś multikonto na forum i złamałeś pierwszy punkt regulaminu, który akceptujesz przy rejestracji gościu Jako że forum i tak nie jest już używane, to tym razem odpuszczę, ale jeżeli przy kolejnej akcji z banem będziesz tak odwalać, to już nie pomogę, a bana zdejmuje bo ma 4 lata Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 977 Opublikowano 16 godzin temu Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi