Arek :) 5 Opublikowano 7 Listopada Udostępnij Opublikowano 7 Listopada Nick: Arek Serwer: Supermoce 5vs5 Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_1:1:614011963&advType=steamid Na cs-classic gram od 5 lat. Rok temu dostalem bana za cheaty na ktorych nie gralem. Mam specyficzny playstyle i moze sie wydawac ze mam cheaty. Czy jest szansa na ub? 1 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 980 Opublikowano Środa o 17:32 Właściciel Udostępnij Opublikowano Środa o 17:32 Tutaj problem jest większy, bo nie chodzi o zwykłe cheatowanie, ale także wbijanie na aktywnym banie, więc niestety, ale jestem na nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 980 Opublikowano Środa o 17:32 Właściciel Udostępnij Opublikowano Środa o 17:32 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi