V3nom_1 0 Opublikowano Sobota o 19:36 Udostępnij Opublikowano Sobota o 19:36 (edytowane) Nick: V3nom Serwer: Jailbreak Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=STEAM_0:0:551563000&Submit Dzień dobry Proszę o unbana uważam że moje zachowanie było nieodpowiednie i obiecuję poprawę mojego zachowania. W przypadku braku poprawy zachowania dacie mi permamentnego bana bez możliwości odwołania się. Przepraszam wszystkie osoby które obraziłem. Edytowane Sobota o 19:40 przez V3nom_1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labanc_ 2 Opublikowano wczoraj o 14:05 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:05 "Jeszcze raz napiszesz niemiłe rzeczy na u@ to odpoczniej sobie z muszkensem." To że teraz nie dostałeś perma jest powodem mojej wielkiej dobroci serca. Prośbe oczywiście odrzucam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labanc_ 2 Opublikowano wczoraj o 14:05 Udostępnij Opublikowano wczoraj o 14:05 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi