Skocz do zawartości

prośba o ub

Janusz pifko

Rekomendowane odpowiedzi

latasz odpalony, tu masz idealny przykład https://medal.tv/pl/games/counter-strike-2/clips/lsGE122zjo1QMdqiB?invite=cr-MSxNMzYsMzAzNTQ2OTAz&v=33 gdzie totalnie przypadkowo na radarze wróciłeś sprawdzić pozycje gdzie był łukasz. Jesteś dosłownie takim samym przykładem jak IVI, nie potrafisz strzelać i z dnia na dzień bomby z digla walisz jak mało kto. Ban według mnie słuszny i powinno tak pozostać. (sonik za info na dc, powtórzę info na dc dostał perma i dopiero ub po 6 miesiącach, Myśle ze taka przerwa dobrze ci zrobi.) a i jeszcze jedno, jak gracie na info z dc to chowajcie sie chociaż trochę z tym bo kazda akcja (twoja i drake) smierdzi po prostu. Klipa nie bede rozpisywac, osoby ktore maja oczy i chociaż pół litra szarych komórek w mózgu odrazu ogarnie. pozdro 

A więc tak

Klip 1:
- Na samym początku widać jak 2 razy patrzysz się w cele aby, za pomocą wh obserwować buntownika (uważam że nie da się inaczej wytłumaczyć twojego chaotycznego 2-krotnego sprawdzenia celi)
- Od 4 sekundy robisz 3 razy znów to samo patrzysz się w ściane po to aby kontem oka widzieć czy ten chłop wybiega czy nie i za 3 razem robisz ruch celownika ZANIM twój POV pozwolił ci go zobaczyć (polecam klatka po klatce)
Klip 2:
- Tutaj mamy HS gdzie bez pardonu wjeżdżasz do pomieszczenia gdzie jest Teksano bez pardonu nie sprawdzasz żadnego miejsca w tym pomieszczeniu tylko wlatujesz na pełnej i wiesz o tym że teksano jest po lewej stronie (Teksano wcześniej stoi w miejscu, robi krok na shifcie. Nie wydał żadnego dźwięku)
Klip 3:
- Tutaj mamy popis gameplayu Rado, wiem że da się to bronić sprawdzeniem pozycji jednak Rado ma ten dar (wh) i zawsze sprawdza takie kąty gdy akurat ktoś tam jest. Moje pytanie: Dlaczego nie sprawdził chwile wcześniej zakrętu skoro spodziewał się że mogą być blisko?
Klip 4: 
- Kolejna sytuacja w której Rado po prostu peekuje idealnie wcelowany w pozycje CT-eka, tak wiem że widać tam ręke nie zmienia to faktu że jest tam pierdyliard miejsc z których ktoś może stać peekować a ten jegomość wybiera sobie akurat bycie skierowanym w bramke, w normalnych okolicznościach wziąłbym to za przypadek ale w przypadku tego gracza takich przypadków jest bardzo dużo na co wskazuje tez ostatni klip
Klip 5:
- Tak jak pisałem wcześniej normalnie nie było by to podejrzane dla mnie bo słyszał strzał, wiec logiczne ze ktoś tam jest ALE biorąc pod uwage całokształ grania rado po raz kolejny peekuje idealnie tam gdzie ktoś jest

Klipy:
https://we.tl/t-WyCOVXWCqE

Edytowane przez SKILL_FORNEW

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje zbanowany, a temat zostaje zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności