kamikadze_24 0 Opublikowano 19 godzin temu Udostępnij Opublikowano 19 godzin temu (edytowane) Nick: kakakaw24522 / kamikadze Serwer: supermoce 5v5 Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=kakaw&advType=name Witam, Chiałbym odwołać się od bana nadanego na mnie, sytuacja wyglada tak ze grając na moim main koncie (kamikadze) postanowiłem wbic na smurf konto (kakakaw24522) tylko i wyłącznie aby potrolowac tak żeby ludzie mysleli ze cheatuje, oczywiscie żadnych cheatow nie używałem no ale dostalem bana przez decyzje adminów, nastepnie po kilku dniach wbilem na swoim głownym koncie (kamikadze) z zamiarem aby pograc na serwerze ale otrzymalem bana za wbicie na aktywnym. Rozumiem co zrobiłem źle ze wbilem na tym koncie zamiast od razu odwołac sie od tego perma no ale nie pomyślałem i tego nie zrobiłem. Chciałbym prosić o drugą szanse i obiecuje ze taka sytuacja się nie powtórzy. Edytowane 18 godzin temu przez kamikadze_24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi