Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

prosba o ub

sssssssssigma

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: sssssssssigma
serwer: supermoce 8v8
 Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:946120757&advType=steamid&Submit

Edytowane przez sssssssssigma

Ostatecznie otrzymałeś bana za podejrzenie używania WH. W linku poniżej znajdują się przykładowe klipy pokazujące, jak wyglądały takie sytuacje — a podobnych akcji było znacznie więcej. Uważam również, że niekoniecznie korzystałeś bezpośrednio z WH, lecz mogłeś otrzymywać informacje od kogoś z zewnątrz, ponieważ z Twojego adresu IP w tym samym czasie logowały się dwie różne osoby. Co więcej, ta druga osoba mogła przekazywać Ci informacje o położeniu przeciwników, zwłaszcza że niemal zawsze graliście w przeciwnych drużynach.

link:

https://medal.tv/pl/games/counter-strike-2/clips/lEg7GPdimJbpGefMI?invite=cr-MSx3TEcsNDgzMDY3ODg4&v=40

nie wiem z ktorej strony ci to wyglada na WH, mam 5 minutowego klipa jak to wygladalo z mojej perspektywy, a odnoszac sie do drugiej sooby z tego samego IP to byl moj brat z ktorym mieszkam w jednym domu, wiec nie bylo wyjscia zeby mial inne niz te same co ja. Jak chcesz mozesz dodac mnie na dc moge ci pokazac tego klipa, poniewaz chcialbym dostac ub bo fajnie mi sie gralo na serwerze.

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności