Quantiums 0 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Cześć nie mogę wejść na żadny serwer piszę że steam zbanowane a jeszcze nie grałem u was na serwerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 984 Opublikowano 16 godzin temu Właściciel Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Hej Ale jak mamy Ci pomóc, jak raz, nie podałeś link do bana, dwa, nie uzupełniłeś wzoru? Skąd mogę wiedzieć kim jesteś, etc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quantiums 0 Opublikowano 2 godziny temu Autor Udostępnij Opublikowano 2 godziny temu (edytowane) To się poprawiam Nick: Quantium Serwer: Cod mod i reszta innych Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Quantium&advType=name 76561199169490728 niby Fakeacc najwidoczniej kiedyś próbowałem pograć za czasów cs go [*] w 2021 roku i ktoś miał taki sam nick widzę, jeśli to kłopot zmienię nick. Liczę za poprawną pomoc bo innych cod modów w cs2 nie ma Edytowane 1 godzinę temu przez Quantiums Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi