Quantiums 1 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Cześć nie mogę wejść na żadny serwer piszę że steam zbanowane a jeszcze nie grałem u was na serwerze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 984 Opublikowano 30 Grudnia 2025 Właściciel Udostępnij Opublikowano 30 Grudnia 2025 Hej Ale jak mamy Ci pomóc, jak raz, nie podałeś link do bana, dwa, nie uzupełniłeś wzoru? Skąd mogę wiedzieć kim jesteś, etc? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quantiums 1 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 (edytowane) To się poprawiam Nick: Quantium Serwer: Cod mod i reszta innych Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Quantium&advType=name 76561199169490728 niby Fakeacc najwidoczniej kiedyś próbowałem pograć za czasów cs go [*] w 2021 roku i ktoś miał taki sam nick widzę, jeśli to kłopot zmienię nick. Liczę za poprawną pomoc bo innych cod modów w cs2 nie ma Edytowane 31 Grudnia 2025 przez Quantiums 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 984 Opublikowano 31 Grudnia 2025 Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Grudnia 2025 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi