PiciaKoks 38 Opublikowano 2 Stycznia Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia Nick: Picia Serwer: Jailbrake CS-Classic Link do bana:https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist&searchText=STEAM_0:0:795979921&Submit Dzień dobry/Dobry wieczór/ Witam. a wiec tak pisze prośbę o ściągnięcie nadanego mi gada ze względu za moje toksyczne zachowanie przez które obecnie, nie mogę uczestniczyć w połowie zabaw na serwerze jak i popisać z ludźmi. Doszedłem do wniosku że już nie będę tego robił ponieważ przeszedłem konkretną resocjalizacje. Jak i nigdy nieuczynnie tego samego błędu co wcześniej i również przepraszam za moje tamto zachowanie które było w stosunki innych nie odpowiednie, mija prawie już rok od tego czynu i jestem już w stu procentach świadomy że więcej tak nie postąpię z góry przepraszam. Pozdrawiam wszystkim i życzę dużo zdróweczka mordeczki. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labanc_ 2 Opublikowano Sobota o 23:15 Udostępnij Opublikowano Sobota o 23:15 Jak już dostałes ub na dc to dostajesz też ungaga. Jedna krzywa akcja i dostajesz perm silence. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 984 Opublikowano Niedziela o 13:56 Właściciel Udostępnij Opublikowano Niedziela o 13:56 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi