Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

szemx

szmex

Rekomendowane odpowiedzi

1 sytuacja- wcelowujesz się w gościa za płatkami na lodówce.
2 sytuacja- wcelowujesz się w przeciwnika który podchodzi do Ciebie na shifcie po drabinach itp i czekasz aż wychyli. Nie patrzysz nic innego.
3 sytuacja- skanujesz "randomowo" jak to powiedziałeś wczoraj lampe.
4 sytuacja- wcelowujesz się w dolną część przeciwnika jakbyś wiedział że ma kure, zanim padło info o niej od Litko.
5 sytuacja- słyszysz tupnięcie na midzie po czym odwracasz się by sprawdzić przez ścianę gdzie jest.
6 sytuacja- nie strzelasz przed smoke, dostajesz info bo się ktoś z nim strzela a Ty skanujesz bo wybuchu smoke. (EZ frag)
7 sytuacja- czekasz na gościa który wchodzi do CT, nie wiedząc o nim po czym zaczynasz dojeżdżać je.

Demko: 

• Like 1
  • Haha 1

1 sytuacja - nie widze nic nie normalnego zwykły ruch myszką żeby się gdzieś wcelować 
2 sytuacja - zwykłe patrzenie pleców nie pamietam sytuacji wiec nie jestem w stanie nic wiecej powiedzieć ponieważ klip ten nie ma dzwięku 
3 sytuacja - ziomki z mojej drużyny strzelały sie z chłopem na lampie wcześniej niż skanowałem - normalny skan 
4 sytuacja - gdzie mam celowac skoro mam awp i nie musze strzelać w głowe 
5 sytuacja - usłyszałem krok to machnąłem myszką 
6 sytuacja - nie rozumiem klipa nic dziwnego w nim nie widze tym bardziej ze piszesz ez frag gdzie nikogo nie zabiłem nawet 
7 sytuacja - bomba jest na B trzymam smoke gdy znika normalnie pikuje 

Według mnie te wszystkie klipy nic nie wnoszą i niczego nie pokazują 

1 - również bym nie widział nic nienormalnego, gdyby nie było to co runde że wychodzisz wcelowany. nie znając mapy.

2 - klip nie ma dźwięku. Ty się wcelowujesz w plecy jak on zaczyna pikować. i patrzysz cały czas. nie zwracając wcześniej uwagi na resp. Pozatym na końcu klipa patrzysz lewo prawo po dwóch pozostałych przeciwnikach.

3- runda dopiero się zaczęła.

4-ale z awp nie oneshotuje się w stope ? 

5- machnąłeś na kąt ekranu żeby widzieć wroga a nie na tunel na dole żeby sprawdzić plecy.

6- wcześniej wiedząc że tam stoi nie strzelałeś, dopiero jak smoke wybuchł. 2:15 celujesz w przeciwnika za murkiem który dopiero podbiega 2:16 sprawdzasz wózek 2:17 wracasz na gościa który wychodzi zza wózka.

7- twój sojusznik stoi na rusztowaniu i patrzy ct drugi jest na respie terro , enemy mógł być dawno w dolnym czy na shorcie i przejść do dolnego i wychodzić na B a Ty pushujesz CT gdzie jest przeciwnik. pozatym pickujesz tylko lewą stronę i skanujesz tylko lewą. nie sprawdzasz cara mida. pushujesz CT.

poczekajmy na odpowiedz Qesika i jego zdanie bo nie widze sensu odpowiadania cały czas na to samo ja wiem że nie latam na wh ty wiesz coś innego możemy tak bez końca pisać i nic z tego dalej nie wyniknie dla mnie twoje argumenty na to ze mam wh są bezsensowne i nic nie pokazują nie widze podstaw do zbanowania mnie 

Edytowane przez szmex
  • Like 1

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności