szmex 1 Opublikowano Wtorek o 02:25 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 02:25 Wzór Nick: szmex Serwer: supermoce 5 na 5 Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=STEAM_0:0:515244601&advType=steamid&Submit Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 6 Opublikowano Wtorek o 21:30 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:30 1 sytuacja- wcelowujesz się w gościa za płatkami na lodówce. 2 sytuacja- wcelowujesz się w przeciwnika który podchodzi do Ciebie na shifcie po drabinach itp i czekasz aż wychyli. Nie patrzysz nic innego. 3 sytuacja- skanujesz "randomowo" jak to powiedziałeś wczoraj lampe. 4 sytuacja- wcelowujesz się w dolną część przeciwnika jakbyś wiedział że ma kure, zanim padło info o niej od Litko. 5 sytuacja- słyszysz tupnięcie na midzie po czym odwracasz się by sprawdzić przez ścianę gdzie jest. 6 sytuacja- nie strzelasz przed smoke, dostajesz info bo się ktoś z nim strzela a Ty skanujesz bo wybuchu smoke. (EZ frag) 7 sytuacja- czekasz na gościa który wchodzi do CT, nie wiedząc o nim po czym zaczynasz dojeżdżać je. Demko: 1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmex 1 Opublikowano Wtorek o 21:49 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 21:49 1 sytuacja - nie widze nic nie normalnego zwykły ruch myszką żeby się gdzieś wcelować 2 sytuacja - zwykłe patrzenie pleców nie pamietam sytuacji wiec nie jestem w stanie nic wiecej powiedzieć ponieważ klip ten nie ma dzwięku 3 sytuacja - ziomki z mojej drużyny strzelały sie z chłopem na lampie wcześniej niż skanowałem - normalny skan 4 sytuacja - gdzie mam celowac skoro mam awp i nie musze strzelać w głowe 5 sytuacja - usłyszałem krok to machnąłem myszką 6 sytuacja - nie rozumiem klipa nic dziwnego w nim nie widze tym bardziej ze piszesz ez frag gdzie nikogo nie zabiłem nawet 7 sytuacja - bomba jest na B trzymam smoke gdy znika normalnie pikuje Według mnie te wszystkie klipy nic nie wnoszą i niczego nie pokazują Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rlyCebula 6 Opublikowano Wtorek o 22:28 Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:28 1 - również bym nie widział nic nienormalnego, gdyby nie było to co runde że wychodzisz wcelowany. nie znając mapy. 2 - klip nie ma dźwięku. Ty się wcelowujesz w plecy jak on zaczyna pikować. i patrzysz cały czas. nie zwracając wcześniej uwagi na resp. Pozatym na końcu klipa patrzysz lewo prawo po dwóch pozostałych przeciwnikach. 3- runda dopiero się zaczęła. 4-ale z awp nie oneshotuje się w stope ? 5- machnąłeś na kąt ekranu żeby widzieć wroga a nie na tunel na dole żeby sprawdzić plecy. 6- wcześniej wiedząc że tam stoi nie strzelałeś, dopiero jak smoke wybuchł. 2:15 celujesz w przeciwnika za murkiem który dopiero podbiega 2:16 sprawdzasz wózek 2:17 wracasz na gościa który wychodzi zza wózka. 7- twój sojusznik stoi na rusztowaniu i patrzy ct drugi jest na respie terro , enemy mógł być dawno w dolnym czy na shorcie i przejść do dolnego i wychodzić na B a Ty pushujesz CT gdzie jest przeciwnik. pozatym pickujesz tylko lewą stronę i skanujesz tylko lewą. nie sprawdzasz cara mida. pushujesz CT. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szmex 1 Opublikowano Wtorek o 22:36 Autor Udostępnij Opublikowano Wtorek o 22:36 (edytowane) poczekajmy na odpowiedz Qesika i jego zdanie bo nie widze sensu odpowiadania cały czas na to samo ja wiem że nie latam na wh ty wiesz coś innego możemy tak bez końca pisać i nic z tego dalej nie wyniknie dla mnie twoje argumenty na to ze mam wh są bezsensowne i nic nie pokazują nie widze podstaw do zbanowania mnie Edytowane Wtorek o 22:49 przez szmex 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 984 Opublikowano 23 godziny temu Właściciel Udostępnij Opublikowano 23 godziny temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi