Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Prośba o UB

AdamX_

Rekomendowane odpowiedzi

Sytuacja 1- pozostał ostatni gracz. TY nie wiedząc gdzie może być przeciwnik, rashujesz lodówkę po tym jak przeciwnik się w niej schował na shifcie. A ty biegniesz na kosie za nim nie widząc o nim.(Winda nie ma dźwięku).
Sytuacja 2- przeciwnik wchodzi do lodówki na shifcie z  niewidką. Ty z prefireem zaczynasz strzelać w niego gdy on od venta terro leci na spadochronie i nie tupa.
Sytuacja 3-  biegniesz na resp terro  prosto do venta terro nie sprawdzając totalnie nic czy od strony zegara  czy z pleców. po prostu biegniesz. wchodzisz do venta gdzie są przeciwnicy.
Sytuacja 4- po pozostaniu ostatniego przeciwnika przy życiu biegniesz na półkę z zegarem sprawdzasz mape i wcelowujesz się akurat  w miejsce gdzie jest ostatni enemy. Nikt nie podał info.

Demko: 

1 sytuacja - dosłownie widze gościa w sekundzie 0:06 nagrania, wiec jesli jest ostatni gracz to go rashuje logiczne, w lodowce sprawdzilem lewa strone i poszedlem sprawdzic winde

2 sytuacja - wrzuc klip z dziwiekiem bo na nim slychac tupniecie goscia jak ląduje na blacie

3 sytuacja - 0:43 nagrania widac ze slysze kroki goscia i dzwiek drabiny wiec ide go zabic na +w 

4 sytuacja - nawet nie wiem co ci tu napisac bo widac jak sprawdzam cala mape i potem patrze w side - raz w ct a po zobaczeniu goscia w tego venta 

Podsumowywujac widze ze totalnie nie masz sie do czego przyczepic i znalazles jakies losowe klipy, nie dales dzwieku zeby bylo trudniej rozszyfrowac czy cos slysze czy nie, patrzac na twoj profil nie jestes dobrym graczem(masz 3lvl faceit) wiec uwazam ze nie nadajesz sie do roli admina i chetnie po rozwiazaniu sprawy napisze na ciebie skarge za marnowanie mojego czasu i zabranie mi mozliwosci pogrania na serwerze

Rozglądasz się dziwnie lecać w stronę terro po czym zaczynasz lecieć pod lodówkę.

co nie zmienia faktu że zaczynasz prefire jak wchodzi.

a skąd wiesz którą drabiną wchodzi bo są dwie obok siebie? pozatym on mógł na shifcie zmienić pozycje i wejść na bude z wejścia zegarka.

i akurat patrzysz w vent. nie patrzysz ramy drzwi, doniczki, respa terro. Przecież przeciwnik mógł mieć powrót na respa i Cię zachodzić.

Nie dałem dźwięku z powodu że się nie zarejestrował z powodu błędu aplikacji.  A sprawdź kolego jeszcze ile meczy rozegrałem na faceicie i kiedy był ostatni ? Po lvl faceit stwierdzasz że nie nadaję się na admina ? to jak kupie konto z 10lvl faceit to już się będę nadawał ? Żałosne...

Ale ty sobie historie dopisujesz "co by było jesli" gram na sewerze for fun wiec nie bede sprawdzal kazdego mozliwego kąta gdzie moze sie przeciwnik ukryć, tam gdzie słyszę tam ide i tyle. Dałbys klipy z dzwiekiem to by bylo wszystko wiadomo a teraz to snujesz domysly. 

• Właściciel

Automatycznie wygenerowana wiadomość.
Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów.

Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty.

Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając z tej strony zgadzasz się na Polityka prywatności