Harry Pota 0 Opublikowano Czwartek o 10:30 Udostępnij Opublikowano Czwartek o 10:30 Nick: Harry Pota Server: ★ [EVENT LOSOWE SUPERMOCE 5vs5] ★Cs-Classic�... Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&searchText=harry+pota Witam. Dostałem bana za wallhacka , którego nigdy nie miałem a co dopiero miałbym używać. Gram w tą grę od dobrych 18 lat poczynając od 1.6 , source , cs:go i na cs2 kończąc. Mam w tej grze prawie 6000 godzin i wiem czy dana ściana da się skanować oraz słyszę że przeciwnik tam ustał bo ostatni krok był tam słyszalny. Czasami gram tak jakbym miał jakieś wspomagania, ale to tylko i wyłącznie doświadczenie w grze oraz dobry dzień. Uważam że niesłusznie zostałem zbanowany i proszę o Unbana. Dziekuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SynMlynarza 0 Opublikowano Piątek o 02:43 Udostępnij Opublikowano Piątek o 02:43 1 sytuacja - wchodzisz po drabince i jak już jesteś na dachu chcesz sprawdzić prawą stronę i masz dziwnie nisko ten celownik jak na sprawdzanie tej strony gdyż bardzo często ludzie stoją z awp na ct a wyglądało to jakbyś był pewny że nikt z tamtej pozycji nie będzie patrzył. https://medal.tv/pl/games/counter-strike-2/clips/lQoSIykNgwJAJ-AWr?invite=cr-MSxTRkgsMzE2MTUzODcx&v=9 2 Stytuacja - Esiek rzucił sobie smoke co faktycznie słyszałeś będąc w drugim pokoju bo to akurat mi się ucięło ale no robiłeś tego smoka tak że nie miałeś szans go widzieć a czas który minął od wybuchu smoka do twojego granatu był na tyle długi że mógł już dawno być w innym miejscu a jednak go idealnie przeskanowałeś. https://medal.tv/pl/games/counter-strike-2/clips/lQoQm5jXXgodk0-3m?invite=cr-MSwxZEcsMzE2MTUzODcx&v=8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Pota 0 Opublikowano Piątek o 08:43 Autor Udostępnij Opublikowano Piątek o 08:43 (edytowane) To się nazywa przeczucie , ty tak nigdy nie miałeś? Wiem że to wygląda jak do Vac , ale chyba nie jest zabronione strzelać w smoke. Przeczytałem go w tamtym momencie i tyle miał pecha. Zobaczyłeś dwie akcje na jednej mapie co są do bana , popatrz sobie inne mapy nie zawsze tak gram , raz na ruski rok coś wyjdzie. Poza tym to są tylko clipy, na całym demku widać będzie że nie raz był po prawej stronie od drabinki. Edytowane Piątek o 09:28 przez Harry Pota Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano Piątek o 11:52 Właściciel Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:52 Tutaj są tylko dwie akcje, ciężko stwierdzić nawet czy to nie przypadek. Dla mnie za mało dowodów by zbanować gracza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel Qesik 11 986 Opublikowano Piątek o 11:53 Właściciel Udostępnij Opublikowano Piątek o 11:53 Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Gracz zostaje odbanowany, a temat zamknięty. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi