Frano 0 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Nick: Frano Serwer: JailBreak Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=commslist&advSearch=Frano&advType=name Witam piszę z prośbą o unmuta którego dostałem nie słusznie uważam że to jest nadużywanie permisji dostałem muta od Admina KaraK i mam nadzieje że zostaną wyciągnięte konsekwencje. Sytuacja wygląda następująco 2 graczy cs classic JB awanturowało się między sobą wtedy zacytuje powiedziałem jak chcecie się obrażać idźcie na inny serwer jb na którym nikt nie gra. Można pobrać demko i zobaczyć Po czym KaraK mnie zmutował mam wrażenie że daje nie słuszne mute oraz jest leniwy i i nie chce mu się szukać prawdziwych osób które łamią regulamin kategorycznie albo mnie nie lubi 😕 wracając mam nadzieje że to odwołanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraK. 0 Opublikowano 17 godzin temu Udostępnij Opublikowano 17 godzin temu Powiedziałeś, że zapraszasz na inny serwer więc dostałeś mute. Moge ci to skrócić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaraK. 0 Opublikowano 16 godzin temu Udostępnij Opublikowano 16 godzin temu Do zamkniecia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labanc_ 2 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu 4 godziny temu, Frano napisał(a): Witam piszę z prośbą o unmuta którego dostałem nie słusznie uważam że to jest nadużywanie permisji dostałem muta od Admina KaraK i mam nadzieje że zostaną wyciągnięte konsekwencje. Sytuacja wygląda następująco 2 graczy cs classic JB awanturowało się między sobą wtedy zacytuje powiedziałem jak chcecie się obrażać idźcie na inny serwer jb na którym nikt nie gra. Czyli karak dobrze zareagował, nie rozumiem problemu. 4 godziny temu, Frano napisał(a): Można pobrać demko i zobaczyć Po czym KaraK mnie zmutował mam wrażenie że daje nie słuszne mute oraz jest leniwy i i nie chce mu się szukać prawdziwych osób które łamią regulamin kategorycznie albo mnie nie lubi 😕 wracając mam nadzieje że to odwołanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Jeżeli uważasz (i posiadasz dowody które to potwierdzą) że karak niesprawiedliwie traktuje graczy, napisz proszę skargę na discrodzie w odpowiednim dziale. Zamykam bo mut wygasł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Labanc_ 2 Opublikowano 12 godzin temu Udostępnij Opublikowano 12 godzin temu Automatycznie wygenerowana wiadomość. Temat został zamknięty przez któregoś z moderatorów. Jeden z moderatorów działu udzielił Ci odpowiedzi. Pozdrawiamy Administracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi