Dzejdi_777 0 Opublikowano Niedziela o 17:23 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 17:23 Witam prosił bym o ub ponieważ dostalem bana przeniesienie za haxy czy cos takiego a ja nie cheatowalem jestem początkującym streamerem co chce rozwijać się w internecie i streamować z własnie z cs z modami itd a tu na serwerze grało mi sie bardzo przyjemnie i chciał bym stremować z waszego serwera z kolegą. Pozdrawiam i dziękuje za pozytywne rozpatrzenie mojego odwołania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mahesvara 905 Opublikowano Niedziela o 19:22 Udostępnij Opublikowano Niedziela o 19:22 To polecam zastosować się do wzoru 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dzejdi_777 0 Opublikowano Niedziela o 20:58 Autor Udostępnij Opublikowano Niedziela o 20:58 Wzór Nick: Dzejdi_777 skins.army Serwer: 12vs12-supermoce Link do bana: https://sourcebans.cs-classic.pl/index.php?p=banlist&advSearch=Dzejdi_777&advType=name Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
THC_ 1 Opublikowano 22 godziny temu Udostępnij Opublikowano 22 godziny temu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi