Skocz do zawartości
LINK DO NOWEJ STRONY ×

Prośba o odbanowanie na serwerze Discord.

Noxx

Rekomendowane odpowiedzi

Nick: Krashek

Serwer: discord

Link do bana: niestety, nie dysponuje linkiem do bazy danych dotyczących nadanych banów dla serwera discord.

Na wstępie chciałbym przeprosić za nie odpowiedni dział, niestety wszystkie wątki dotyczące spraw serwerów oraz podfora w których można pisać prośby o odbanowanie zostały zarchiwizowane. To jedyne dostępne obecnie dla mnie miejsce gdzie mogłem dodać swoją prośbę.

Opis: Tak jak w tytule chciałbym prosić o możliwość powrócenia na serwer discord CS classic w celu aktywnego uczestnictwa w sprawach sieci i serwera jb lub skrócenie bana z permanentego do x miesięcy. Moja wina jest tutaj oczywista. Chciałbym jednak dodać że od zaistniałych wydarzeń mocno zmieniłem swoje zachowanie zarówno na serwerze, np. od wiadomego zajścia przestałem wdawać się w toksyczne rozmowy, nie daje się prowokować i staram się traktować każdego z szacunkiem. (Niech świadczy o tym brak banów, blokad oraz skarg co oczywiście jest połączone z dużą aktywnością na serwerze JB). Poczyniłem też kroki w celu wyprostowania zaistniałych zdarzeń. W pierwszej kolejności przeprosiłem moderatora Borówkę na prawie pełnym serwerze jb (około 27 osób) następnie zaproponowałem jako zadość uczynienie wpłatę na akcje charytatywną, znalazłem zrzutkę na leczenie kota który trafił do fundacji z urwaną łapą oraz rozszarpanym ogonem i po zatwierdzeniu jej przez moderatora wpłaciłem na jego leczenie pieniądze. Niestety czasu nie cofnę, mleko się rozlało. Jedyne co mogę jeszcze dodać na koniec to że żałuję całej tej sytuacji a moja skrucha jest najlepszym tego dowodem.