FreshFreshFresh 248 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Imię: PrzemekWiek: 21 latStaż na forum: Od Stycznia to tak 5/6 miesięcyDoświadczenie w moderowaniu: Dużo wiem o tej "dziedzinie"Ile czasu możesz poświęcić dla forum ?: Dzień w dzień siedzę na forum od 7 do 9h.Dlaczego właśnie Ty: Ponieważ myślę że ogarnę tą posadę i się spiszę, będę próbował pomagać Blipowi, Buźce ( -_ - ), Diablowi ( Diablo tak jakby się nieliczy bo nie ma internetu A ja w tym czasie bym ogarniał za niego. ). Można dać Moderatora na okres próbny @ Blip, ja zachowuje kulturę i zachowanie, nie jak ty co masz zmienne zachowanie na SB maV, gdzie spamuję ? Wymagania ! 1. Brak Warnów (Obowiązkowo) OK2. Musisz mieć +15Lat (Obowiązkowo) OK3. Minimalna Ilość postów: 50.(Obowiązkowo) OK4. Minimalna Ilość czasu spędzonego na forum: 30h. (Obowiązkowo) OK5. Ilość czasu jaką możesz poświęcić na forum: 2-4h dziennie. (Obowiązkowo) OK6. Podstawowa znajomość zasad języka polskiego,i trzymanie się ich. (Obowiązkowo) OK7. Staż na forum: powyżej 1-2 tygodni. (Obowiązkowo) OK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 TAK - wymagania - siedzisz często Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Tak -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Senrox 869 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 JunioR on siedzi dłużej na od ciebie na forum. On ma żone i inne obowiązki więc wiesz.. A Co do podania to jestem na tak. Pamiętam tą nie moją sytuację z tobą ale wszystko się wyjaśniło. Jestem na tak ponieważ osiągnąłeś doświadczenie i dojrzałość więc jesteś dobrym kandydatem na to stanowisko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 24 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Maja 2013 Do usunięcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na Tak -Wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na tak -wymagania -więcej siedź na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andre 459 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 TAK wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 TAK spelniasz wymagania @EDIT Piszesz błędy specjalnie ? Serio? Ja widzę że w podaniu też są błędy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość QueTTi Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Tak. Junior warn za spam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 na Nie, nie wydaje mi się że jesteś dobrą osobą na to stanowisku sądząc po twoich niektórych zachowaniach. edit. Podwójne Nie, jeśli uważasz że daje warny "za nic" to nie znasz regulaminu forum i nie możesz tym samym go egzekwować i to cię dyskwalifikuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość maV. Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Nie wierzę w to, że masz 21 lat, skoro nawet Twoje podanie jest napisane na szybko... + spamujesz. Jestem na nie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Jestem na Tak. Ogarniety jestes. I spelniasz wszystkie wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Tak - Ogarnie - Wymagania są Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WildFire 18 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Na tak -wymagania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xanti. 42 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Jestem na tak. Wymagania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguska87 1 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Spelniasz wszystkie wymagania jestem na wielkie tak , ogarniesz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Wszystkie wymagania , czyli duży + dla ciebie , wiek duży atut , kultura osobista jak najbardziej , ogar , Czyli duże TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Jestem na tak siedzisz już tu długo więc dlaczego by nie Blip a ty dajesz warny za nic Ciekawie tylko ani jednego odwołania od warna nie widziałem czyli były słuszne | Blip ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Jestem na tak . Wymagania sa Ogarniety Wiek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jakis Lou Robi Shou? 0 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Jestem na TAK Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CiupaKabra 1 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Moim zdaniem Fresh da radę na tym stanowisku Jestem na TAK spełnia wymagania !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 29 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Za duzo gadasz i mało robisz.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON Moderator" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi