Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 6 Października 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Robimy pracę w paincie(bez wklejanai czegoś) i kto zrobi coś lepiej wygrywa:DKażdy kto chce brać udział niech też zrobi pracę,ale tylko korzystając z painta(bez wklejania czegoś) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Ja biorę udział i edytuję jak już zrobię.A jest jakaś nagroda? ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 a praca na jaki temat ma być ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anadj0# 0 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 niezlyLOL., Temat pracy może być raczej dowolny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 6 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2012 Nie umiem rysować, ale coś zrobię ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Feniks 0 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 To moje dzieło. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 oto moje dzieło :mrgreen: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 to jest PRO:D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[*] Matko Dymacz 0 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dzieła sztuki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
F:r:u:t:i 0 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 bardzo ladne sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CreAt0R 1 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Pojedynek ChiLL Vs -_-. Ale sądzę że nikt lepiej nie zrobi od niezlyLOL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Ja zrobiłem prace... MAM TALENT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Arcydzieła Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 kiedy beda wyniki tego konkursu ? ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacob 0 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Właśnie i czy będą jakieś nagrody? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Męczyłam się z tym syfem 1h hah ciągle mi się coś myliło. Lejdis & Dżentelmen here is my panda Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 7 Października 2012 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 I tak ja wygrałem:DNagrodę,hmm chyba coś wymyślę zaraz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dodaj se piwko ! ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
anadj0# 0 Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Bardzo ładne prace.. ;o ja takich bym w gimpie nie zrobił ^ ^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Skrillex Opublikowano 7 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2012 Dla mnie Nerr-ka Wygrała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Października 2012 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Dobra,chyba wiadomo kto wygrał1. -_-2. Nerr-ka3. niezlyLOL. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 aha xd Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Nie powinieneś brać udziału ! Zgłaszam sprzeciw. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Października 2012 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Teraz Panowie stawiają Panią piwka bo okazały się lepsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChiLL 74 Opublikowano 8 Października 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2012 Wszyscy dostali po piwie Szkoda, że się tak normalnie nie da go wypić :> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi