Buum=D 11 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 W CS 1.5, jak wiele osób pamięta, nóż "znajdował" się w lewej ręce, a reszta broni w prawej. Kilka osób napewno będzie chciało powrócić do tego stanu rzeczy Otóż da się to łatwo zmienić. [1 SPOSÓB] Najlepiej stosować ten sposób tylko w LAN, gdyż zmienia on recoil, i czas reakcji po wciśniętym przycisku Używamy do niego jednej komendy. cl_lw 0 [2 SPOSÓB] Wklejamy kilka skryptów do configa. bind "1" "slot1; cl_righthand 1"bind "2" "slot2; cl_righthand 1"bind "3" "slot3; cl_righthand 0"bind "4" "slot4; cl_righthand 1"bind "5" "slot5; cl_righthand 1"bind "6" "slot6; cl_righthand 1"bind "7" "slot7; cl_righthand 1"bind "8" "slot8; cl_righthand 1"bind "9" "slot9; cl_righthand 1" Tutaj też jest kilka wad. Działa w 100% tylko wtedy gdy zmieniamy bron klawiszami 1,2,3. Gdy zmienimy scrollem możemy zostać z bronią w lewej ręce [3 SPOSÓB] Właściwie nie ma wad. Wystarczy tylko zmienić model, który pobieramy stąd: az4.neostrada.pl/v_knife.zip Wklejamy to do katalogu: C:Program FilesSteamsteamappsnaszekontocounter-strikecstrikemodels lub: C:Program FilesSteamsteamappsnaszekontocounter-strikecstrike_polishmodels Nie wiem czy na NS działa, ale warto sprawidzić Pozdrawiam Buum=D 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 A taki temat wybrałeś ale łap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarestoN 17 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Może być, chociaż ja tam wole w prawej łapce mieć coś czym mogę kogoś zabić ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 + Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Git Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Pamiętne czasy cs' 1.5 ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Lajk:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Jeżeli chodzi o komende cl_lw, słyszałem, że od najnowszej aktualizacji nie zmienia ona już recoilu. Robiłem małe próby i nie zauważyłem zmian w rozrzucie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Przyda Sie ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi