Gość Red Rox Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Witam, od wczoraj mam problem z waszym serwerem. Kiedy na niego wchodzę, wyświetla mi się taki komunikat: "Twoja siec zbanowano, kup steama, sciagnij patch 42 ZPC lub zaloz konto NEO na forum" Czytałem, że jest to za sprawą pluginu, który banuje na zakres ludzi ze zmiennym IP (które posiadam). Nie wiem dokładnie jak to działa, bo się tym nie interesuję, ale mam nadzieję, że da się to jakoś "naprawić". Kolejną sprawą jest brak dostępu do forum na Google Chrome. Wchodząc na forum pokazuje mi się to: * Invision Power Services * IP.Board v3.4.4 * Main public executable wrapper. * Set-up and load module to run * Last Updated: $Date: 2013-02-26 08:08:06 -0500 (Tue, 26 Feb 2013) $ * * * @author $Author: mark $ * @copyright © 2001 - 2009 Invision Power Services, Inc. * @license http://www.invisionpower.com/company/standards.php#license * @package IP.Board * @link http://www.invisionpower.com * @version $Rev: 12025 $ * */ define( 'IPB_THIS_SCRIPT', 'public' ); require_once( './initdata.php' );/*noLibHook*/ require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsRegistry.php' );/*noLibHook*/ require_once( IPS_ROOT_PATH . 'sources/base/ipsController.php' );/*noLibHook*/ ipsController::run(); exit(); Mogę wejść jedynie na innej przeglądarce, bądź na Chromie w trybie "incognito". 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Z brakiem dostępu na forum, to musisz wywalić avasta i innego wziąć. też tak miałem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Wyłączenie avasta pomogło na problem z forum, ale na serwer nadal nie da wejść. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polaczekkkkkkkkkk 1 807 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Ktoś zbanował na zakres. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Red Rox Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 W AMXBans, nie znalazłem bana. Czytałem gdzieś na jakimś innym forum, że jest to sprawa jakiegoś pluginu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Sprawdź na next, co do drugiego problemu to wyczyść pamięć przeglądarki na chrome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 25 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: WyjaśnioneJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 20 Lipca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #2 [FFA] Cs-Classic.pl [V.I.P] | | Pukawka.pl → FFaOgólne" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi