LuXe 1 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 1.Twój Nick: LuXe 2.Nick admina/gracza który zawinił: STILEN 3.Admin/Gracz : Gracz 4.Data i godzina: okolo 15:20 5.Dowody (demko/screeny/świadkowie): http://speedy.sh/BnDvx/zm-zombie-apocalypse0001.bmp 6.Opis sytuacji:Wszedlem do kampy i koles mnie zablokowal workiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 przepraszam ze sie wtrace ale czy w regulaminie masz napisane ,,Zakaz bugowania ZOMBI WORKAMI?" nie wydaje mi sie dlatego napisalem wiadomosc prywatna do tego kto psial ten regulamin PS: Prosze o nie dawanie mi warna za wypowiedz w tym Dziale chcialem tylko przekazac cos koledze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 SWAG możesz się tu wypowiadać a warna za to nie dostaniesz. Skarga słuszna, ale to ban 30 minutowy za bugowanie zombi workami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 PS: ja juz pisałem do Blip'a i w dziale "propozycje" ale żadnej odpowiedzi nie otrzymałem :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #4 [Zombie Plague] Cs-Classic.pl [VIP] | Pukawka.pl → ZombieSkargi" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi