Aguska87 1 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Heej no to najpierw wielkie Hej dla kazdego . Przyszlam tu z powodu cod mod , jest to najpopularniejszy cod mod w polsce i chcialam tu zagrac , az sie nie moglam doczekac az sie zwolni slot . Bylam na bardzo wielu serwerowniach . Mam skilla do cod mod . Dzisiaj koledzy / kolezanki ktorzy ze mna grali to chyba to wiedza i widzieli juz kupilam premke w sumie to dostalam od mojego brata jako podarunek na powitanie na serwerze , pochodze z bogatej rodziny wiec brat mi kupil kazda premke , xxl s-p , i p . Ja nie jestem dla show off ze mam duzo kasy , nie znam tu nikogo poza moim bratem . Nicku nie podam bo mi nie pozwolil :< . Wiec chciala bym sie z kims zapoznac , moze nawet blizej . Latek mam 16 pochodze z londynu ( londyn jest w anglii ) smutasno mi ze jestem w anglii ale tutaj juz jestem 8 lat , mam kolegow i kolezanki ale chlopaka nie mam ^.^ . Jak mi smutno to zawsze moj sliczny kotek mnie pociesza i kocham jak on na mnie patrzy tym swoim pieknym wzrokiem i to wlasnie mnie pociesza jego wzrok tak wiem jestem dziwna . No to nic to chyba na tyle zapraszam na cod'a Q i A Q1 ) Czy mam zamiar wrocic do polski ? A) Niee w anglii jest fajnie mamy duzo wycieczek wczoraj wrocilam z wycieczki do hiszpanii . bylismy tam tydzien . Przede wszystkim mamy duzo wolnego . 6 miesiecy szkoly i 6 wolnego fajnie nie ? Q2 ) Mam chlopaka jak nie to czy szukam na real ? A) Nie nie mam chlopaka i tak szukam moj wymarzony chlopak to lekko dlugie wlosy , blondyn wysoki nie gruby ( Nie nasmiewam sie z grubo skurnych ) i zeby byl fajny i mnie nie zucil po 2 tygodniach dla innej . Q3) Mam problemy z ortografia ? A) Czasami moge popelnic blad nikt nie jest idealny . Ale sie rozpisalam , dobra zapraszam na cod . Heeej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Blip ^ Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Hej, też byłem w londynie 3 lata Ale nie ma miejsca jak dom:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mati201 25 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 No siema Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rias Gremory 2 600 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Heej Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość SWAG Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 No czesc Jak masz skill'a do headshotow to wbij na ZombiMod'a jest fastdl (na szczescie) Zaprasszam ciebie HOT 16-nastko na ZombiModem zobaczymy tego twojego SKILLA i moze ci sie serwer spodoba Goraco zapraszam ^^ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguska87 1 Opublikowano 25 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 No czesc Jak masz skill'a do headshotow to wbij na ZombiMod'a jest fastdl (na szczescie) Zaprasszam ciebie HOT 16-nastko na ZombiModem zobaczymy tego twojego SKILLA i moze ci sie serwer spodoba Goraco zapraszam ^^ Sorka ale na zm mam lagi i to straszne lagi . Jak juz to ffa / only dd2 / cod mod / bf2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 25 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2013 Siemano i miłej gry na serwerowni ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PinderSon 14 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witamy:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Laki 39 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 hejo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Cześć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 czee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Siema Wczoraj na ratsie kilka razy padłaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Kolejna litaniaelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 YO ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Giani 1 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witaj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 el0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NarysowanyX 1 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Siemka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Cześć. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hapajkule 156 Opublikowano 30 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2013 Siema ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel.! 793 Opublikowano 2 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2013 czee Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
avesome. 10 Opublikowano 3 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2013 Heeejj ; ** , rozgadanaś Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nikotyna 77 Opublikowano 4 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2013 Strzałka ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi