MGotze 25 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Wiek: 15Kontakt (GG/e-mail/steam): GG Kiedy zaczynałeś grę w cs: Tak z 6 lat temu ?Doświadczenie w łapaniu/rozpoznawaniu cheaterów: Jest nawet powiedzialbym ,ze dobre ! ;dIle masz wolnego czasu?: Tak z 3/4h dziennie .Dlaczego starasz się o to stanowisko?: Chcialbym pomoc ,nie zawsze jest ktos z ubteam ,zrozumiale ,ja teraz siedze dosc dlugo na forum dziennie wiec mysle ,ze sie jakos przydam !Używałeś jakiś hax'ów? (Jeśli tak to jakich): Nie nigdy ,gra z nimi jest nudna .Wymagania- 50 postów Jest - 50 godzin na forum Jest- Minimum 15 lat Jest - Minimum 2 miesiące na forum Jeszcze nie ma ( 1 miech prawie jestem ;3) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 NIE- za krótko jesteś z nami A rekrutacja powinna być OFF bo już niepotrzeba więcej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Ja jestem na nie -wymagania -mało siedzisz dziennie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 na NIE jesteś za krótko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZabawnY 24 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Nie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Na Nie za krótko jesteś z nami i zamało siedzisz na forum Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 26 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Sorrka ze sie wypowiadam ,ale IceT ,siedze dluzej od Cb .... A 2 sprawa ,jezeli jestem za krotko z ta siecia ,okej rozumiem ,sprobuje za miesiac . Prosze o zamkniecie tematu ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SwiRR 6 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Na Nie. Troche malo siedzisz na forum. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Prośba autora. // Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Rekrutacja → ON UBTeaM" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi