wlek982 0 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witam niedawno chcialem (jak zwykle)pograc w cs-a na waszym serwerze ale przeszkodzilo mi to: [AMXBans] =============================================== [AMXBans] You are banned from this Server! [AMXBans] You are permanently banned. [AMXBans] Banned Nickname : CS 1.6 WYMIATA [AMXBans] Reason : ' Czitowanie ' [AMXBans] You can complain about your ban @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Your SteamID : ' STEAM_ID_LAN ' [AMXBans] Your IP : ' 91.246.15.2 ' [AMXBans] ======================================== Pytanie co teraz.Sokro ja nie gralem a jestem zbanowany. ps.nikt nie moglby grac z mojego komputera... Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Nick + serwer. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: /clJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi