Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Witam,Dzisiaj wystartował serwer Beta, dokładniej mod Call of Duty. Maksymalny lvl na serwerze - 350Na razie na serwerze jest około 25 klas oraz 50 perkówNa każdą mapę zrobiłem spawny (edytowałem je) by nie było bugów.Stworzyłem "unikalny" sklepik (jeśli można to tak nazwać), w który można kupić/sprzedaćMałe HPDuże HPCiche butyKupon (losowanie)ItemDoświadczenieSprzedać itemKupić monetyDodano także frakcje w opisie klas by łatwiej sie szukało danej klasy.Na razie modeli ani żadnych pluginów, które potrzebują modeli nie będzie.Wymiana w ktorej pokazuje co chcemy wymienićReszte można zobaczyć pod tym IP 193.33.176.64:27015 4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aguska87 1 Opublikowano 26 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2013 Maly poziom ludzie chca czegos zdobyc a nie sie pruc ze ktos nie ogarnia bo ma za malo hp lub premium jest za 30 pln . Daj np 350.000.000 lvli to zobaczysz ile ci osob wbije . aa ile premek bedzie kupowanych . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Nie. chcesz 350k lv lec na ten porypany ediv#### , właśnie ludzie chcą grać na tych małych lv..A premki będą też na tym 350 lv, a ty agusu jeżeli ci się nie podoba ten lv to nie graj, proste. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Mi się strasznie 350 lv podoba! > Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Serwer konkret! Szczerze mówiąc - nie sądziłem, że na becie będzie 22/25. Jest to jeden z naprawdę dobrych "Slow EXP'ów". Cieszę się, że mogłem pomóc (napisałem plan serwera w notatniku i wysłałem właścicielowi - nie żebym się chwalił). Teraz tylko czekać na oficjalny serwer . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wszystko zostało dodane. Zapraszam na serwer.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 31 Maja 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Główna kategoria forum → Ogłoszenia/Propozycje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi