Daniel_TSH 1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Co to ma znaczyć? dostaje perk Oczy diabła. a wsrh mówi mi że mam dać ten perk dla bruno... niby z jakiej racji ? Kiedy piszę mu że tego nie zrobię, od pisze do mnie " ale ty jesteś nie dojebany" i po chwili dostaje kicka powód: ogarnij sie ?? i że niby co to ma znaczyc. Proszę o zabranie admina dla tego gracza, cham i nic więcej. [ Dodano: 2012-12-02, 10:52 ] i po wejsciu na serwer na napisaniu do tegoż admina że napisałe skragę, kolejny przykład zachowania Zostales zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.Cs-Classic.xaa.pl [AMXBans] Powod: 'zresetuje Pc SB' [AMXBans] Dlugosc bana: '5 minut' [AMXBans] Twoj SteamID: 'VALVE_ID_LAN' [AMXBans] Twoje IP: '85.193.25 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuBiS`_ 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dobry jesteś skarga za SB jak było widać idealnie ,że masz Sb pewnie nie wiesz co to nawet jest . A kick dostałeś bo dałem ci perk żebyś go przekazał albo oddał a nie dla siebie zatrzymał . PS. Weźcie mi admina to zobaczycie czy ktoś będzie ogarniał serwer 45K bo ja siedzę przeważnie dużo więc zależy to od -_- czy wyjdzie to dobrze na serwer czy też źle . I proszę nie spamować niech wypowie się tylko -_- czy inny H@ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel_TSH 1 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 ale ja nie chcialem od Ciebie żadnych perków ani z toba nie rozmawiałem ani nie prosiłem. A sam przecierz mam tu adma. tylko serwer zbugowal mi steama i tera zamiast sid pokazuje mi valve_id_lan ... i nie moge z niego korzysztac póki -_- go nie zresetuje... ja dalej jestem za kara dla Ciebie, ja od Ciebie nic nie chciałem i nie wiem jeżeli to prawda po co mi to dawales ? trzeba było mi napisac ze mi cos dajesz a nie pózniej wyzywac, wyrzucac i mieszac z błotem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Bany do 3 godzin nie podlegają skardze.SB to spect bug czyli jak patrzysz na kogoś to ma podwójny model i nie da się go sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi