Rybak 476 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 1. Serwer:ProCOD 45k2. Nick:Rybak>>)))'>3. Imię:Szymon4. Wiek:21 , wkrotce 22:(5. Znajomość Amxx(0/10): 9/106. Mikrofon(Tak/Nie): TAK7. Składka obowiązkowa (Tak/Nie): Oczywiscie ze TAK8. Czas spędzony na forum: Mało ale zawsze można nadgonić , posty i czas online.9. Opisać siebie: Jestem zwykłym człowiekiem, czasem nerwowym ale ogarnietym ;d na codzien pracuje... nie lubie gadać o sobie wiec to by bylo na tyle ;d10. Dlaczego chcesz zostać adminem serwera: Wiadoma sprawa żeby banować odpały bo sporo ich akurat wtedy kiedy ja gram-_-...11. Linki do reklam: Ni ma reklam , zrobie puki co chce znać opinie paru ludzi na temat podania12. Co zrobisz gdy:-Ktoś używa dopalaczy: Ide na specta , krece demko , robie ssy , banuje pernamentnie-Gdy ktoś nadużywa micro: Ostrzezenie , ban 5 min , ban 30 min-Nadużywa Kultury na serwerze: Ostrzezenie , ban 30 min 13. Platforma Cs(Non Steam/Steam): NS Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość IceT Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Jestem na Tak -amx -wiek -ogarnięty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Jestem na tak. Gracz aktywny. Dodatkowym atutem jest wiek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 jestem na tak pisz do mnie na GG: cl 47281040 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FreshFreshFresh 248 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 TAK Wymagania H na servie Ogar P.S: Aktywność na forum nadrobi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Temat do zamknięcia, modek zamknij temat // Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 27 Maja 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: CLOSEJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Wiadomość Automatyczna Ten temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [COD] Cs-Classic.pl [45001] | Pukawka.pl → PROCODPodania" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi