tyczka 0 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Nick : i wanna get need you all love (aj łona get nid ju al loF)Link do SSów :http://speedy.sh/QDWYZ/Desktop.rar Wycinek z konsoli :[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : I wanna get Need you all LOVE , [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 44854124 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.88.195.113 ' [AMXBans] =============================================== Wojasszef : najebal 7 typa Serwer : ffa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Poproszę jeszcze ss'a 001 i 000 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczka 0 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 jak ssow jest 5 anie 7 nie mam 2 tzn mam 01.00 ale nei z tego serwa sa czyste tez Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczka 0 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 dlugo bede jeszcze czekal tak wlasciwie i czy wy probojecie byc smieszni ??? sprawdzam ssy reszty graczy i jest po 5 jak u mnie co za roznica jaki numer i czy je zaczyna od 1do 5 czy od 2 do 6?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 Od 000 się zaczyna i mnie to nie interesuje. ZAWSZE SS'Y ZACZYNAJĄ SIĘ OD 000 ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczka 0 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 czy ty tego nie rozumiesz ze ssow jest 5 ja ssy dostaje czsto za skilla i jak mam juz z dusta 2 to nie beda sie nazwy powtarzaly Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczka 0 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 liczysz ze zrobili mi 7 ssow ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tyczka 0 Opublikowano 27 Maja 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 http://speedy.sh/dgeB4/Desktop.rar Nick : i wanna get need you all love (aj łona get nid ju al loF)Link do SSów :http://speedy.sh/dgeB4/Desktop.rar Wycinek z konsoli :[AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : I wanna get Need you all LOVE , [AMXBans] Powod : ' Wstaw screeny na cs-classic.pl ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 44854124 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 78.88.195.113 ' [AMXBans] =============================================== Wojasszef : najebal 7 typa Serwer : ffa BETTTER ??????????? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 czysto Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 27 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2013 ub /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 7 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi