Pan B. 27 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Modele masakra....... Wgrałem sobie podstawowe - mam nadzieję że nie są obowiązkowe...... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 12 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 /modele wpisujesz i masz standardowe "Wszystkim nie dogodzisz" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PawełeK. 53 Opublikowano 12 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 12 Lipca 2013 Ami tam sie podobają xd jakos tak mi sie lepiej z m4 jedzie xD Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 13 Lipca 2013 Autor Właściciel Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Pierwszy sezon zakończonyJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi