waluta 0 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Nick : waluta YMCMBLink do SSów : Nie zrobiono mi ss'ów.Wycinek z konsoli :[AMXBans] ===============================================[AMXBans] Reason: 'Wallhack + Aimbot'[AMXBans] Duration: 'permanently'[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:1:25010784'[AMXBans] Your IP: '95.108.117.8'[AMXBans] =============================================== Serwer : CoD beta 193.33.176.64:27015 Jeśli mogę: Dostałem bana bo byłem lepszy od innych i moim jedynym przewinieniem jest chyba to że gram na słuchawkach i potrafię z nich korzystać. Proszę o UB ponieważ po raz kolejny ja przez niekompetencję admina muszę zawracać głowę właśnie w tej sprawie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 28 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2013 Czekamy na demko od admina banującego. Ma 24 h na dostarczenie demka inaczej UB// Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 29 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: UB/ płyneło 24h,brak demka od adminaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi