ZiOmBaL 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Witam, przypomniała mi się znów propozycja... To było bardzo bardzo dawno temu gdy kiedyś grałem na jakimś Cod Modzie, i tak gram i gram i była zmiana mapy, i gdy sie mapka zmieniła to na końcu mapy było takie coś jak by "Top 5" i tam na sayu pisało na zielono 5 najlepszych graczy którzy mieli najwięcej fragów, i dostali expa np. 1 Gracz dostał 5000000exp 2 Gracz 500000 i tak dalej.. to własnie takie coś by mogło być na serwie że skończy się mapka to na końcu 5 najlepszych graczy z fragami i by dostali expa. To na Tyle.Pozdro ;DLiczę na piwa, za dobrą propozycje. Oczywiście jak się spodoba. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
****[nO.1]**** 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dobry pomysł , ale można by dać top3 najlepszych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Też gdzieś to widziałem. Bardzo dobry pomysł. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lolcia 786 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 pomysł bardzo dobry ale mysle ze 3 top starczy ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Oppa Miodzia Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Soorka za reklamę ale kiedyś na dawnej cs-sferze to było ;d. Pomysł dobry jestem za Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Coś podobnego jak na serwerach BF2 tylko zamiast expa dostawało się odznaki ;)Ja jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Amelia 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Ja również jestem na tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Schabusss :D 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dobry pomysł ale może top3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Moim zdaniem pomysł dobry ale tak jak Schabusss , napisał może top3 ;d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wenzdey094 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jestem za. Dobry pomysł ale top3 wystarczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xKalixo 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dobry pomysłNa tak. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dziękuje wszystkim, za dobre ocenienie, a piwka dostane :-P??, bym się ucieszył.Czekam na więcej wypowiedzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
..:GramBezButow:.. 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Również jestem za ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Killer_Kill_0-0 16 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Jestem za. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlE o Co Ho ? 0 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 gdy wbiłem pierwszy raz na serwa to się zdziwiłem że tego nie ma na każdym COD-ie jakim grałem to było ale zawsze właśnie Top3 :Dwięc warto to wprowadzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 2 Grudnia 2012 Właściciel Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2012 Dodane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi