zdenek 0 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Chciałbym jeszcze wyjaśnić sytuację "aa no karałeś, widziałem Jeśli to karanie to brawa bo info miałeś zajebiste, gościu się nie rusza a ty raptem się obracasz i go skanujesz, choć nigdy tam nie skanowałeś.Możesz sobie gadać co chcesz, ale ode mnie UB nie masz." 1. Czy mógłbyś mi wskazać czas na tym demie, gdy skanowałem w miejscu, gdzie nigdy tego nie robiłem? 2. Czy używałeś porządnych słuchawek (albo jakichkolwiek) podczas oglądania demka? 3. Nie wiem czy zauważyłeś, ale każdy kto padł był przeze mnie wcześniej zauważony nie liczę już na ub, gdyż administracja tutaj nie ogarnia podstaw gry, jednak chciałbym o odpowiedź na 2 pierwsze pytania @edit jednocześnie proszę o nie zamykanie tematu i wypowiadani się innych adminów na temat tego demka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Człowieku H@ dał ci perma i ub nie da bo już o tym mówił ! /cl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi