Ponczek 0 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Nick :Poncezk Link do SSów : niby czitowanie . nwm skad demko wziasc tak bym wstawil . Rybak zajebisty adm. bez steama i daje 30 banow na i mape i do tego wszystk bez ssow -_- . no rybak dawaj te twoje demko Wycinek z konsoli : [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : Ponczek [AMXBans] Powod : ' wallhack zapraszam na forum ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.cs-classic.pl [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 1 : 62249647 ' [AMXBans] Twoje IP : ' 176.111.136.5 ' [AMXBans] ======================================= Serwer : cod 350 lv Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rybak 476 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 http://speedy.sh/pueWX/ponczek.dem demko kolego ja ci zrobilem , jak i wszystkim innym gracza ktorzy byli odpaleni zapisuje je w folderze gdzie czekaja na taka okazje jak prosba o ub tymczasem demko mowi samo za siebie tyle odemie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Ja nie sprawdze bo coś mi nie działa te demko :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 czysto. UB Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 31 Maja 2013 Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2013 Gracz został odbanowany a temat został zamknięty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 11 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → Prośby o UB" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi