tHn. 24 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Oto moje ostatnie pracę Graficzne Robione trochę programem Gimp 2.6 oraz PhotoShop Cs3 NeV PracA 7 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kr3tK@ 0 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Fajnie dobrales elementy ladna kolorystyka jednym slowem zajebiste:D. Lap lajka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość ersi Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ode mnie też "Like" . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Cuzco Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Mi się podoba like Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 4, 5 i 6 najj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BlazE 565 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Ćwicz ćwicz ;D Lajk na zachęte Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Mi się tylko podoba 1. Reszta tylko tekst dodany ^ ^ @EDIT : Ciekawe akurat że niektóre 'twoje prace' mają użyte teksty z tej strony "http://cooltext.com/" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Diablo ,to samo zrobiles na tych "twoich" pracach . On przynajmniej pokazuje swoje zrobione ,a nie z jakiejs paczki graficznej ,ze wystarczy tylko napis wkleic ,tak jak ty to robisz . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Diablo ,to samo zrobiles na tych "twoich" pracach . On przynajmniej pokazuje swoje zrobione ,a nie z jakiejs paczki graficznej ,ze wystarczy tylko napis wkleic ,tak jak ty to robisz .1. To są moje prace z forum graficznego :>2. To nie jest jakaś paczka graficzna...3. Nie wklejam żadnego napisu, zbieram stocki i sklejam to wszystko razem i dodaje jakieś gradienty,brushe i inne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MGotze 25 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Hmmm tak twoje ? To dawaj te forum mi na pw i kto ,sprawdze sobie calkiem chetnie ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fack Men! 12 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Mnie się twoje prace nie podobają .. same napisy z "cooltext" .. Grafikiem to ty nie zostaniesz .. no chyba , że sie poprawisz ;> Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHn. 24 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Wcześniej tylko dodawałem napis i trochę przerabiałem, teraz pobieram rendery i tło i sam tworzę ;p Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tHn. 24 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Moja najnowsza grafika sam robiłem Tam już nie można więcej więc dodam kolejną nową i bd dodawał kolejne nowe ;D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Moja najnowsza grafika sam robiłem FAIL, na środku jest logo osoby które je zrobiła...Więc to nie twoje @EDIT : Edytuj 1 post, jak dodajesz nową prace ! bo będzie WARN! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Diablox9 505 Opublikowano 1 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2013 Prośba, autora.// Close Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi