ka321321 1 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Witam dziś zakupiłem klasę premium (Arnioł) . Oczekiwałem na zmianę mapy, aby otrzymać klasę premium, lecz nie dostałem tego czego oczekiwałem . Mój nr. gg 25123229 Nick z gry : senseye' [t] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Truskawkowy 52 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Poczekaj 12 lub 24h. Admini są zajęci. To też ludzie Cierpliwości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 A aktywowałeś ją ? setinfo _pw "twoje hasło" w konsole zobacz czy idzie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ka321321 1 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Pomoc już otrzymałem, temat do zamknięcia . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 5 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Wyjaśnione.Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi