Truskawkowy 52 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Siemanko. Od jakiegoś tygodnia wydałem z 3 tys monet, i ani razu nie dropnełem peleryny harego i snipera. U nikogo z graczy też nie widziałem. Czy te 2 perki zostały usunięte? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miłosz 2 789 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Sprawdź czy są w /perkiMożliwe że słabiej dropią. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Smalec. 4 Opublikowano 6 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2013 Są nadal i nie da się ustalać szansy, bo chyba trzeba wykombinować jakiś plugin z szansami... Po prostu masz pecha . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maniak 114 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 ja wczoraj miałem peleryne harrego, więc jest tylko zdobyć jest trudno Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: DziałaJeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Właściciel -_- 11 886 Opublikowano 26 Czerwca 2013 Właściciel Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2013 Wiadomość AutomatycznaTen temat został przeniesiony z "Serwery Cs-Classic → #1 [CoD 350 LvL] Cs-Classic.pl [unikat] | Pukawka.pl → CodDyskusje" do "Tematy Zamknięte → Archiwum ". Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi