wenzdey094 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bez Spiny 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Fajne najbardziej podoba mi się ten ostatni :evil: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[O]rbi[T]ek 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Fajna ta 2 praca. Podoba mi się render. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wuwunio 10 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Już normalnie nie mam jak opisywać te prace, bo są aż takie słabe.Pierwsza praca: - Render prześwietlony, słabo wtopiony- Straszne tło, nie pasujące do reszty- Napis nie pasuje w ogóle ;cO drugiej pracy mogę powiedzieć podobnie, te tła są po prostu masakryczne. Staraj się dobierać kolorystykę odpowiednio, bo tutaj panuje jakiś chaos.. Nic do siebie nie pasuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
[HG] Dr.Joint 0 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 WOW poziom grafików tu macie wysoki 10/10 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bay! 0 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Druga praca lepsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IksDe 0 Opublikowano 7 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 7 Grudnia 2012 1 nie jest najgorsza tylko napis zbyt nie widoczny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZiOmBaL 0 Opublikowano 8 Grudnia 2012 Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2012 Bardziej mi się podoba 2 praca . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi