WilkuZmC 78 Opublikowano 8 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2013 Jak dla mnie walki wieczoru bez zaskoczenia Materla -wielkie emocje i fantastyczna walka Pudzian -bez komentarza Mamed-pobawil sie rywalem i skonczyl jak chcial Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Appl3. 86 Opublikowano 9 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2013 Hehe też tak myślę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
baro990 0 Opublikowano 10 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2013 ja tak samo, ale walka Materli najbardziej mi się podobała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chill94 37 Opublikowano 16 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2013 A mnie jednak Khalidov Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaczoR 0 Opublikowano 28 Czerwca 2013 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2013 Nudy ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neska. 3 198 Opublikowano 25 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 25 Lipca 2013 Automatycznie wygenerowana wiadomość.Temat został zamknięty przez któregoś z moderatora.Powód: Brak aktywności Jeżeli się z tym nie zgadzasz zgłoś to Administratorowi z wyższą rangą.PozdrawiamyAdministracja Forum | Cs-Classic.PL | Klasyczna sieć serwerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi